Актьорът, който привлече вниманието по-рано тази година, докато облече кафяв костюм

...
Актьорът, който привлече вниманието по-рано тази година, докато облече кафяв костюм
Коментари Харесай

Брад Пит пуска своя собствена линия козметика

Актьорът, който притегли вниманието по-рано тази година, до момента в който облече кафяв костюм с пола на премиерата на " Bullet Train "  в Берлин, пусна чисто нова линия за грижа за кожата в партньорство с фамозните винопроизводители Château Beaucastel от семейство Perrin.

Колекцията, наречена Le Domaine Skincare, включва вълнуваща гама от артикули, които са вегански, неутрални във връзка с пола и предопределени да забавят признаците на стареене.

Le Domaine Skincare включва четири основни продукта: серум, крем, течен крем и почистваща емулсия – всички те са сложени в устойчиви опаковки посредством потреблението на рециклируеми стъклени бутилки и буркани и запушалки за многократна приложимост, направени от дъб, изрязан от остатъците от лозови бъчви за вино.



„ Става въпрос за подражаване на органичните цикли на природата, нейната истинска хубост “, сподели Пит в изказване за новото начинание. " В природата няма идея за боклуци. Всяко изхвърлено нещо се трансформира в храна за друго. Това е кръговрат за Le Domaine Skincare. "

Цените на продуктите на марката варират от $80 - $385. Те наситени с две дейни съставки GSM10 и ProGR3, като и двете са подадени за патенти. Съставките са основани в тясно съдействие с Pierre-Louis Teissedre, професор по енология в университета в Бордо, и Nicolas Lévy, клиницист и професор по човешка и здравна генетика.

GSM10 е изработен от композиция от джибри от семена от гренаш, семена от сира и кори, потребни за микробиома на кожата, съгласно линията за хубост. Има антиоксидантни свойства, работи против разрушаването на колагена и може да помогне за балансиране на кожата, прибавя Le Domaine.

ProGR3 е изработен от композиция от естествени молекули, открити в растителни екстракти, лозови резници, лайка и зелен чай, се споделя в уеб страницата, добавяйки, че е ориентиран към забележимите признаци на стареене на кожата.

„ От регенеративното лозарство на нашата недокосната земя в Château de Beaucastel пристигна концепцията да се сближим с учените, с цел да разберем какво можем да създадем с цялата органична материя, която към този момент не използваме, откакто гроздето бъде пресовано “, се споделя в изказване на фамилията. „ Идеята набъбна с помощта на някои невероятни срещи и осъзнаването, че нашият план може да отиде доста по-далеч с помощта на синергии, които в никакъв случай до момента не са изследвани в света на хубостта. “

Пит се причислява към възходящ лист от звезди, които пуснаха свои лични линии за грижа за кожата и грим, включително Дженифър Лопес , Хари Стайлс , Лейди Гага и др.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР